Signus utvikler design- og kommunikasjonsløsninger for små og store oppdragsgivere. Vi bidrar til å tydeliggjøre og videreutvikle merkevarer gjennom solid fagkunnskap.

Ønsker du innspill i markedsplanleggingen, eller en partner som løfter tiltakene fra plan til effektiv gjennomføring? Visuell kommunikasjon på trykk og digitale flater, tekstutvikling og reklameaktiviteter – vi har lang og bred erfaring fra byrå og grafiske produksjonsmiljøer.

Trenger du et byrå som kan implementere og produsere i tråd med selskapets strategi- og designføringer? Vi er effektive, fleksible, og bidrar til at du får mer ut av markedsbudsjettet.

Klikk her for å se oppdrag utført av Signus

Vivi Christin Bråten

vivi@signus.no
t: 920 29 022

Vivi ble uteksaminert fra University of Northumbria i Newcastle våren 1997 med en Bachelor in Graphic Design. Siden har hun jobbet som en engasjert designer med varierte oppgaver både for grafiske byråer og grafiske produsenter. Hun har en utpreget serviceinnstilling kombinert med bred fagkunnskap og solid erfaring med utvikling av grafiske profiler, emballasjedesign, årsrapporter, brosjyrer og postalt materiell.

Ønsker du deg en ny nettside, eller har du en nettside du trenger hjelp til å oppdatere kan Vivi også hjelpe deg med det.